Zakelijke Catering mogelijkheden in Twente


Ruimte huren voor een vergadering of bedrijfsfeest in Almelo

Voor zakelijke gasten hebben wij (net als voor onze particuliere gasten) ook een heel uitgebreid aanbod wat mogelijkheden betreft! Of het nou gaat om het bestellen van een lunch voor een aantal (of heel veel) collega's, het huren van een ruimte incl. catering voor een presentatie, of de organisatie van een heel bedrijfsfeest op onze locatie. Er is bij Natuurhus Almelo heel veel mogelijk!

Een globale opsomming vind je hieronder, daarnaast adviseren we je altijd contact met ons op te nemen als je een plan of verzoek hebt dat hier niet bij staat. We denken graag met je mee!

Zakelijke lunch in Almelo

Bestel jouw zakelijke ontbijtjes, lunches en diners bij Natuurhus Almelo


Zaal Verhuur Natuurhus Almelo 2023 2024
PDF – 3,7 MB 179 downloads
Bij Natuurhus Vergader Arrangementen
PDF – 3,9 MB 156 downloads
Bestelformulier Natuurhus Almelo
PDF – 1.021,6 KB 325 downloads

Business bijeenkomst Almelo

Huur een ruimte op een Top Locatie in Almelo

Zoek je een ruimte inclusief catering of koffie&thee voor een presentatie of een vergadering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook als je grootser uit wilt pakken. Een etentje met het personeel, een bedrijfsborrel of een leuk feestje. Onze ruimtes lenen zich uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten en partijen. Huur enkel en alleen de ruimte, of maak meteen gebruik van ons ruime catering aanbod. Ook is het mogelijk om activiteiten in en rondom het Doepark te koppelen aan jouw reserering. Net wat past bij jouw wensen!

Hoe huur ik een zaaltje of ruimte bij Natuurhus Almelo?

Het makkelijkst is om ons te bellen. We kunnen dan meteen bekijken wat je wensen zijn en welke mogelijkheden wij daarin hebben. Natuurlijk kan je ook online jouw ruimte bij ons reserveren. Wel of niet in combinatie met catering of activiteiten, dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf!

Via deze link vind je trouwens meer info over onze ruimtes...


Zakelijk contactformulier