Over Eten & Drinken bij het Natuurhus


De ideale ligging in het centrum van Almelo

Eten en drinken Bij Natuurhus Almelo ligt midden in de stad, maar toch in de mooie natuurlijke omgeving van Doepark de Hagen. Heerlijk genieten op een van onze terrasje, terwijl de kinderen lekker spelen in het Doepark of bij koude dagen binnen met een lekkere kop warme chocolademelk met huisgemaakte appeltaart? Dat kan allemaal Bij Natuurhus Almelo!  Dus kom binnen en geniet van al het lekkers dat wij met liefde voor je bereiden!

Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo werkt samen met vrijwilligers

Het eetgedeelte (paviljoen) is gebouwd door alle vrijwilligers van Stichting Natuurhus Almelo, waar de verschillende verenigingen ook hun onderkomen vinden. Het is een duurzaam en groen gebouw. Het Doepark wordt onderhouden door de vele vrijwilligers die er enorm veel aandacht en liefde in steken. Heel trots zijn wij dan ook op de samenwerkingsverbanden met VSO de Brug en Avelijn.

Lokale producten en Streek heerlijkheden

Wij werken met zoveel mogelijk biologische en lokale producten. Zo halen wij waar mogelijk de ingrediënten uit onze eigen moestuin,  gebruiken wij honing van de lokale imker, brood van de lokale bakker (bakkerij Smit) en hebben wij heerlijke biertjes van de Zwarte Parochie.

Ook hebben wij een mooie keuze aan vegetarische en vegan gerechten. Wij werken op een duurzame manier en proberen verspilling tegen te gaan. Zo hebben wij bijvoorbeeld een heerlijke salade met producten uit de moestuin en verloren brood.

Bezoek ons

Kom een hapje bij ons eten, bestel jouw (zakelijke-) lunch, geef je feestje in een van onze ruimtes of laat de kids lekker uitrazen in onze natuurlijke speeltuin. 

Tot snel!