Activiteiten in Almelo voor jong en oud


Kom doen bij Natuurhus Almelo!

Naast een hapje en een drankje, en ruimte voor feestjes en partijen, ben je bij Natuurhus Almelo ook aan het juiste adres als het gaat om toffe activiteiten! Onze kalender staat het hele jaar door bol van de 'doe-dingen'!

Binnen- en buitenactiviteiten in Almelo

Zeker als het mooi weer is worden er erg veel buitenactiviteiten georganiseerd in en rondom Doepark de Hagen. Voor de allerkleinsten, maar ook voor de al wat groteren is er een aantrekkelijk aanbod activiteiten. Watersport, speeltuindingen, workshops en nog veel meer.

Ook met minder weer staat er genoeg op de planning! Check regelmatig onze kalender om niks te missen.

Picknicken in Almelo

Soorten activiteiten bij Natuurhus Almelo

Voor elk wat wils! Liefhebber van een borrel? Regelmatige hebben wij fijne vrijmibo activiteiten. Dol op tuinieren en buiten zijn? Ons aanbod vind je handig en overzichtelijk op onze website. Heb je kids en zoek je naar vermaak op een regenachtige of juist zonnige dag? Kom naar ons toe, of maak gebruik van onze 'thuisdoe'tips.  Wat dacht je van een picknick arrangement, een watertrap activiteit of je schoen zetten in de decembermaand?

Buitenspeeltuin in Almelo

Mis geen enkele activiteit

Wil jij altijd op de hoogte zijn van al onze activiteiten, workshops en acties? Meld je dan aan voor onze mailinglist. Zo af en toe een leuke mail in je inbox met daarin alle info waar jij op zit te wachten!