Speciaal voor Kids


Deze pagina is speciaal voor kinderen! Van tips, tot spelletjes, kleurplaten en activiteiten... hier moet je zijn!

Kinderfeestjes bij Natuurhus Almelo

Bij ons vier je de leukste kinderfeestjes! Ons aanbod en alle mogelijkheden vind je op onze feestjespaginaLiever een kinderfeestje op maat? Neem dan vooral contact op!

 

Kinderactiviteiten in Almelo

Al onze activiteiten vind je natuurlijk op de algemene kalender en ook het reserveren kan daar! Maar als je alleen op de hoogte wilt zijn van de kinderevenementen (groot en klein), dan zit je goed op deze pagina!

 


Kinderactiviteiten in Almelo

Kinderactiviteiten voor Thuis

Ook voor thuis hebben wij vaak leuke doe-tips. Soms zelfs in combinatie met een winactie! Onze activiteiten voor thuis (of waar je dan ook bent) wisselen per seizoen en periode. Zo raak je nooit uitgekeken en word je steeds opnieuw geprikkeld om leuke activiteiten te ondernemen!


Printables voor jou!

Print jouw eigen printable uit, wat het is staat erbij. Een kleurplaat, een heel spellenboek, een leuke opdracht, of misschien zelfs een activiteit waar je iets mee kunt winnen.... je vindt het hier!


Kleurplaat - Winactie!
PDF – 3,3 MB 164 downloads

WIN EEN KOEKJESPAKKET!

Help jij mee onze ruimte op te vrolijken? Voor onze kale muur zoeken we namelijk de mooist ingekleurde kleurplaten! Download deze speciale plantjes plaat, kleur hem zo mooi mogelijk in en breng hem dan bij ons langs! Laat je een volwassene even je emailadres op de achterkant schrijven? Dan kunnen we een berichtje sturen als je de winnaar bent! De winnaar wordt ook op social media bekend gemaakt, vraag je ouders of opa en oma dus meteen of ze ons komen volgen! 


Schuilt er een vlogger of influencer in jou?

Nu je hier toch bent... wij vinden het fantastisch om op social media foto's terug te zien van fijne speelpret, toffe vlogs, onze gerechten of gewoon van jou bij ons op het terras of restaurant! Neem dus lekker veel foto's (vraag wel eerst aan je ouder(s) of je ze mag delen en zorg dat iedereen die erop staat dat ook goed vindt!) en vergeet ons niet te taggen! Wie weet plaatsen we jouw foto of filmpje dan zelfs op onze speciale fotopagina!

Foto's bij Natuurhus Almelo

Heb je een berichtje voor ons?

Misschien ben je iemand tegen gekomen tijdens het spelen en zou je daar best nog eens mee willen afspreken, maar weet je niet hoe diegene heet? Of heb je een idee voor een leuk recept of een gave activiteit? Laat hier jouw reactie achter! Je mag over van alles schrijven, zorg natuurlijk wel voor nette woorden en blijf altijd vriendelijk! ;)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.