F.A.Q.


Onmisbaar op elke website, een pagina met de meest gestelde vragen (en de antwoorden daarop natuurlijk!). Ben jij op zoek naar info over een bepaald onderwerp en kan je het niet vinden op onze site? Check hieronder dan even de Frequently Asked Questions, of neem contact met ons op!


Houden jullie rekening met allergieën en dieetwensen?

Jazeker! We hebben er zelfs deze hele pagina aan gewijd! We willen namelijk graag dat iedereen kan genieten van ons eten en drinken. Zowel ter plaatse, als thuis, wanneer je iets bestelt. Heb je een andere allergie (welke niet genoemd wordt)? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we wat mogelijk is!

Kan ik ergens een recensie of review achterlaten?

Heel graag zelfs! Daar hebben we veel aan namelijk. Jouw feedback, pluim of ervaring laat je eenvoudig achter op deze pagina.

Ik ben een zakelijke partij, kan ik gebruik maken van jullie ruimte en/of diensten?

Dat kan zeker! We hebben al best veel zakelijke partners (gasten) die regelmatige gebruik maken van onze vergaderarrangementen of een ruimte huren voor een presentatie of werkoverleg. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Hier vind je alle zakelijke mogelijkheden op een rij.

Ik zoek een ruimte voor een privé samenkomst/feestje, kan dat bij jullie?

Dat kan! Afhankelijk van het aantal gasten en het soort samenzijn hebben wij meerdere ruimtes tot onze beschikking. Deze verhuren we graag. Zowel met als zonder cateringopties. Wil je meer weten? Hier vind je ons ruimte aanbod.

Ik wil graag werken bij jullie, kan dat?

Dat ligt er natuurlijk een beetje aan. Het ene moment zijn we hard op zoek naar personeel en een ander moment redden we ons prima (in rustige tijden). Op onze vacaturepagina vind je alle functies en heb je de mogelijkheid een open sollicitatie te sturen.

Ik wil graag gebruik maken van jullie cateringmogelijkheden, hoe regel ik dat?

Wat ontzettend leuk! Of het nou om een bruiloft, een zakelijke meeting of een klein vrienden buffet gaat, de catering nemen wij heel graag op ons. Je kan onze standaard arrangementen direct bestellen vanuit de webshop, maar we kunnen ook eerst samen overleggen en een maatwerk arrangement bieden! Net wat jij prettig vindt.

Ik heb een klacht, waar meld ik deze?

Dat vinden we jammer om te horen. Maar we ontvangen er inderdaad wel heel graag een melding van. Dan kunnen we wat aan doen, het op de juiste wijze oppakken, of misschien wel iets compenseren. Het handigst en snelst is het om even contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Dan kijken we samen naar een oplossing.

Organiseren jullie ook kinderfeestjes?

Jazker! Ons aanbod wat kinderfeestjes betreft vind je op deze pagina. Ook is er mogelijkheid om een ruimte te huren bij ons en gebruik te maken van onze cateringmogelijkheden. Natuurlijk kunnen alle gerechten volledig gericht zijn op kinderen!

Ik zie een samenwerking wel zitten, jullie ook?

Voor leuke en unieke samenwerkingen staan wij altijd open. Dit wil niet zeggen dat we ook elke samenwerking daadwerkelijk aangaan. Neem contact met ons op en we kijken óf en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat, wat nu?

Stel hieronder meteen jouw vraag!


Andere vraag voor ons? Stel 'm hier!

Reacties

Marita Schoemaker-Vos
3 maanden geleden

Is het mogelijk op zaterdag 13 april 14:30-17:00 voor 12 volwassenen en 3 kinderen bv. in De Vijver zaal high tea te krijgen of iets dergelijks (dus koffie/thee/ ander drinken met wat zoets en wat hartigs)? Zou leuk zijn.

Reactie plaatsen