Ruimte Huren in Almelo


Bij Natuurhus Almelo is het mogelijk om een ruimte (of meerdere) te huren. Let op, altijd in combinatie met een vorm van catering! Bijvoorbeeld met onze heerlijke buffetten.

Deze ruimtes verhuren wij

    • De AA (maximaal 60 personen)
    • De Vijver (maximaal 20 personen)
    • De Wadi (maximaal 8 personen)

Privé feestje in Almelo organiseren

Een verjaardag, een trouwerij, een jubileum... Jouw feest vier je bij Natuurhus Almelo! Waarom? Dat hoeven we vast niet meer uit te leggen als je al een keertje bij ons geweest bent. De ligging is ideaal, midden in het centrum van Almelo (met genoeg parkeermogelijkheden op loopafstand)  maar toch omgeven door groen. Kinderen hebben er alle ruimte om te spelen, te rennen en zich opperbest te vermaken. Het terras rondom ons paviljoen biedt heel veel ruimte voor buitenfeestjes. De AA ligt op een steenworp afstand, dus arriveren op een bootje of een leuke watersportactiviteit koppelen aan je feest is een goede optie!


Feestje bij Natuurhus Almelo

Zakelijke ruimte huren voor bijeenkomsten 

Ook voor zakelijke bijeenkomsten zijn onze ruimtes in het centrum van Almelo perfect! Meer info hierover vind je op onze pagina die speciaal is ingericht voor onze zakelijke klanten en partners.

Mogelijkheden voor feestjes bij Natuurhus Almelo

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden. Wil je een combinatie van ruimtes huren? Welk soort catering wil je erbij (laat je lekker ontzorgen en regel alles op één plek!) Laten we samen bekijken wat het best aansluit bij jouw wensen. 


Informatie aanvragen