BlogPost | Nieuwe Website!

Het is zover! Het feit dat je hier bent betekent dat het je niet ontgaan is dat Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo een nieuwe website heeft! Nouja een nieuwe... een éigen dekt de lading beter. Cheers to that!


Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo

Het is er eerder eigenlijk nooit van gekomen. Een eigen website...

Het Natuurhus en het bijbehorende Doepark zijn ondertussen een begrip in Almelo en omgeving. Dat daar een hele fijne eet- en drinkgelegenheid bij zit is nog niet zo enorm bekend...

En daar moet natuurlijk verandering in komen! Want Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo heeft ontzettend veel te bieden. Je drinkt er niet alleen je fijne kop koffie in de ochtend, maar je kan er ook terecht voor een lekkere lunch. Zowel ter plekke te nuttigen (binnen of op ons terras) als af te halen en in de nabije toekomst zelfs te laten bezorgen. 

Bedrijfslunches en Bedrijfsborrels van Natuurhus Almelo

Bedrijfslunches & Bedrijfsborrels

Niet alleen voor jezelf, ook als bedrijf kan je snel en eenvoudig de heerlijkste lunchgerechten bestellen. Gewoon vertrouwd per telefoon, of heel handig en overzichtelijk je broodjes bestellen via de website. Laat alle collega's eenvoudig een keuze maken en je lunch order wordt bereid.

Dit geldt natuurlijk ook voor alle producten die je in ons assortiment vindt. Borrelbites bijvoorbeeld, of zoetigheden. Liever een vers bereid assortiment op maat? Ook dat is geen probleem!

 

Borrelbites en Lunches van Natuurhus Almelo

Cadeaupakketten, Kerstpakketten en Giftcards

Cadeautje voor een goede vriendin die alles al heeft? Picknickmand voor een leuk familie uitje? Kerstpakketten met heerlijkheden voor alle collega's of zakenpartners? Bij ons is enorm veel mogelijk. Kant-en-klare pakketten bestel je meteen op deze website, maar we denken ook graag met je mee als het gaat om op maat gemaakte cadeaus.

Cadeaupakketten en Food Baskets van Natuurhus Almelo

Activiteiten rondom Natuurhus Almelo

Natuurlijk kan je op de website van het Natuurhus zelf al aardig op de hoogte blijven van alle activiteiten rondom de stichting. Op onze website vind je daarnaast wellicht ook nog extra info. Want door toffe samenwerkingen met andere Almelose (horeca) ondernemers en door eigen initiatieven groeit het aanbod activiteiten enorm! Vooral voor kinderen staat er veel op de planning. Volg ons op de socials om volledig up to date te zijn van wat komen gaat, of schrijf je in voor de nieuwsbrief! Natuurlijk kan je ook gewoon regelmatig deze website bezoeken om erachter te komen wat er op de kalender staat.

Streekproducten uit Twente bij Natuurhus Almelo

Jouw mening over Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo

We zijn natuurlijk reuze benieuwd wat je van onze splinternieuwe website vindt! Laat het weten in een reactie onder deze post, of stuur ons een berichtje. Sowieso zijn we heel erg blij met jouw support en feedback. Daar leren we van en groeien we door! Je helpt ons door ons te volgen op de socials, fijne foto's te plaatsen en ons daarin te taggen (#bijnatuurhusalmelo) en door een review op google te plaatsen. 

Wij zorgen in de tussentijd voor een aantrekkelijke website, leuke activiteiten en vooral vele heerlijke eet- en drinkmomenten bij Natuurhus Almelo.

Tot snel!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.